Nagyon félek a haláltól, mit csináljak?
Szia! 17 évesen velem is ugyanez volt a helyzet. Mindig féltem vmitől - abban az életkotromban épp a haláltól. Nem feltétlenül saját magamat féltettem, sokszor a szeretteim majdani halálnak gondolata is aggasztott. Ha egy pattanás nőtt rajtam, már temettem magam, mert súlyos betegségnek hittem.
Nem fordultam orvoshoz, de a családom tudott a félelmeimről, és velük tudtam beszélgetni erről.
Ma 22 éves vagyok, és ez a fajta félelmem megszűnt..., a hipochondria viszont megmaradt ;(
Sztem te is kinövöd idővel az indokolatlan halálfélelmet!
Tereld el a gondolataidat, és máris megnyugszol; keress egy jó hobbit, találkozz a barátaiddal, stb.! :)
Sokat gondolsz rá, ez a problémád, tölsd mással az időd, nagyon jól ki tudod használni az életed, ha ugy töltöd el minden napod mintha az lenne az utolsó, gondolj bele, tökéletes élete lehetne mindenkinek ha így gondolkodna.
Normális is ilyen korban az ilyen , mindenki túl megy a tinikori depresszióján, szerencsére vannak még olyanok akik túl is vészelik és nem dobják le magukat a tizedikről.
Fel a fejjel , előtted az élet mindent bele!
szerinte a hlált, vagy elmúlást nem kell negatív dolognak felfogni
tudom mien ha egy szeretted meghal pedig 13 éves vagyok most lehet fognak szólni a korom miatt meghogy ezen mit pattogok annyira
én 12 éves koromban végigéltem azt h az osztálytársam rákban meghalt...aztán a temetését...rohadt egy érzés...aztán 13 éve voltam már februárban és meghalt a papám, rettenetesen rossz érzéz, szóval ikor megtudtam (papám hirtelen halt meg) ott nem is tudom leírni azt az érzést...összeomlott benem egy egész világ...azóta is 3 naponta járok a temetőbe(kben ez azóta van ióta az osztálytársam meghalt)
szóval, a haláltól, attól h te megalsz szerintem ne félj
csak segíteni akartam, tudom hogy fiatalabb vagyok, de azért érdekel ez a téma, és sok mindennek utánnanéztem vele kapcsolatban, szóval ne félj
Megnyugtatlak, hogy semmi okod aggódni.:)
Aki hisz a szeretetben és tud szeretni másokat, az Istenben is hisz. Mert ISTEN=SZERETET:)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!