Nagyon félek a haláltól, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Illetve nem is igazán a haláltól, hanem az idő múlásától meg az öregségtől. De a haláltól is. Vagyis az elmúlástól, mert ha a halál után biztos lenne valamilyen élet, nem félnék. Kisebb koromban hittem Istenben, de ma már teljesen bizonytalan vagyok, főleg mióta láttam haldoklani az egyik közeli rokonom. Minden este sírok amiatt, hogy meg kell halnom és a szeretteimnek is. Egyébként 17 éves lány vagyok, és nem megyek pszihiháterhez.2008. júl. 28. 07:27
12/12 anonim válasza:
Szerintem se félj tőle mert az orvos tudomány folyamatosan fejlődik és a tudósok is keresik rá a megoldást .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!