Mit tegyek ha nem tudok szabadulni a zárkózottságból?
Figyelt kérdés
Tele vagyok gátlásokkal és szociálisan is elég gyenge vagyok. Félek, hogy úgy fogok meghalni, hogy senkim sincs és nem lesz semmi jó élményem életem során.2015. dec. 13. 16:59
1/1 anonim válasza:
Az onbizalmaddal van a probléma, kulsoleg probalj javitani magadon, amit lehet, és gyakorolj beszédet a tukorbe...kulonben hiaba mondják, hogy legyunk onmagunk, bizonyos korulmenyek kozott ez lehetetlen, el kell sajatitani par szokast, vagy valamit el kell torolni, valamilyen magatartást, hogy szociálisan befogadottak legyunk. És ne aggódj, ha aggódsz, aklor a sok jó elményrol lemaradsz. Ajánlok neked irodalmat olvasni, valahogy az mindig megérti az embert, és az ilyen zarkozottabb emberek erdekesebbek is, mint azok, akik tulsagosan nyitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!