Mitévő legyek? Lent
Figyelt kérdés
Sziasztok lassan a 3.hónapja gyötör a dolog,és nem múlik mit csináljak?
Volt egy lány 9.hónapot "jártunk" és egyik napról a másikra vége lett,azóta furcsa vagyok nagyon, sokszor sírtam,most már egyre nehezebben megy, de azért megy!
3 hónap alatt lehetett volna számos "barátnőm" de mindegyiket elhajtottam magamtól,sőt azóta a szex se ment,volt egy olyan eset,hogy egy lánnynál jó voltam minden téren,és akkor legyen szex... és egyszerűen elhánytam magam,hányingerem van a nőktől nem tudok tovább lépni egyszerűen...mitávő legyek,nagyon fontos lenne,hogy boldog legyek,már jól esne egy kis törődés, de nem tudok nyitni semerre mert egyszerűen rosszul leszek.
20éves vagyok.
2015. dec. 12. 19:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!