Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon magam alatt vagyok,...

Nagyon magam alatt vagyok, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Nem alszom jól, rossz a hangulatom, amikor egyedül vagyok gyakran sírhatnékom is van..ha ittasan jövök haza akkor ütöm a falat, nem tudok felvidulni. Annyi mindent kéne csinálnom meg tanulni mert ZH-k lesznek, de nem bírom rávenni magam.

Egy barátom halt meg 2,5 hete, padlóra küldött ez is de még most a lány akit szerettem volna egy másik barátommal kezdett kavarni, ez már több a soknál :(

19f.

2014. okt. 19. 03:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kegyes most veled az élet, de ne hagyd magad kiütni! Most jobb lenne a tanulásba menekülni, a gondolataidat ott lekötni. Ne igyál /sokat/, fáraszd ki magad a jegyzeteléssel, szellőztesd ki a szobát,s elalvás előtt ne A lányra gondolj! Egyelőre ennyi:)
2014. okt. 19. 07:22
 2/2 anonim ***** válasza:

hú figyuzz, engem az utóbbi évben nagyon sok megpróbáltatás ért, és én rengeteg erőfeszítéssel most kezdek belőle kilábalni.

tök természetes, ha nem érzed magad jól, ha nehéz dolgok történnek veled.

nekem ami segít, hogy sokat megyek napra, amikor csak lehet. elkezdtem tanulni meditálni. naponta próbálok, ha tök lassan, meg nehezen is, azért valamit tenni a jövőmért.

nem iszom alkoholt!!! először én is ittam, de igazából nem tesz jót. nem a függés miatt gondolom, hanem tényleg csak ront a hangulaton hosszabb távon.

legyél türelmes magaddal, mert idő kell, mire feldolgozol mindent.

el fog múlni. tényleg.

2014. okt. 19. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!