Mitévő legyek? Többi lenn
Figyelt kérdés
nagyon elvagyok keseredve. Mindennap azon szorongok hogy milyen lassú a felfogásom,minden bonyulult emberekközt vagyok és mindig sík hülyének érzem magam. Mindig pozitivan próbálok álni az élet rendjének de egyszerüen nem megy mint másnak könyen veszi az akadályokat. Rájöttem már gyerekkoromtól fogva mindig mássabb voltam mint ők. 26.éves férfi vagyok és gyerek észel. És már kikészít hogy mindig csalódok magamban. Önbizalom 0. Lassan tanulok mindent és sokszor felejtek. Nemtudom micsináljak.@ Kérlek titeket ha tudtok valami tanácsot adni őszintén az jó lenne.@2014. okt. 22. 18:07
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak te érzed azt, hogy lassan tanulsz? Azt ugye nem láthatod, hogy mások mennyire gyorsan tanulnak meg valamit, mert azt általában otthon csinálják. És ha az önbizalmad 0, akkor rögtön úgy fogod érezni, hogy butább vagy, mint mások. Hidd el a többi ember előtt is rengeteg akadály van, lehet, hogy vannak olyanok akik könnyebben veszik ezeket, mit te, de biztosan olyanok is, akik nehezebben. Az emberek nem egyformák és nem egyformák a képességeik, tűrőképességük sem. De van, aki pl. a nem túl jó tanulási képességét pl. szorgalommal egyenlíti ki. Egyszerűen leül és megtanulja, én láttam már ilyen kitűnő tanulót, nem volt különösen jó felfogóképessége, sőt, de addig ült és tanult, amíg minden alkalommal meg nem lett az ötöse.
2/2 anonim válasza:
Nézd meg a Forest Gump-ot :D
Amúgy szerintem alkalmazkodj. Ahogy az az ember is teszi, akinek levágják a lábát.
Vizsgáld meg miben vagy jó, vagy legalább is nem nagyon rossz. Hogy tudsz kialakítani kapcsolat emberekkel? Hogy érzik ők magukat a társaságodban? Szórakoztató vagy? Tudsz vicces lenni? Erős vagy? Milyen a zenei érzéked? Milyen a kézügyességed? Kinézel valahogy? Kitartó vagy? Van benned sok szeretet? Stb.
Mérd fel, hogy ki vagy. És csinálj hosszú távú tervet és tartsd magad ahhoz. Rövid távon valószínűleg hátrányban leszel. De sokan hamar megunnak mindent, elterelődik a figyelmük könnyen. Hosszabb távon ezért lehet elérhetsz dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!