Van itt olyan, akinek Borderline személyiségzavarban szenved a barátja/ barátnője? (21/L)
Sajnálom...:( én bordi vagyok s pont ezért,amit leírtál soha,de soha nem kezdek párkapcsit.Mert a saját életem is tönktettem(ték), s nem akarom, h ,ás is szenvedjen
Pszichoterápia neki.
Sajnálom :(
A szüleim se nagyon fogadják el a páromat, de én ezt nem tudom megérteni. Egy olyan állapot miatt nem elfogadni a másikat, amiről nem is tehet? A párom családja viszont engem nem fogad el, pedig nagyon sokat tettem a fiukért. Nem is értem, miért bennem látják a cirkuszok kiváltó okát. Persze az ő kis fiacskájuk... ezzel azonban csak rontani fognak a helyzeten. Azon gondolkodom, hogy magam beszélek a kezelőorvossal, hogy ő mit gondol. Mert én ilyen hozzáállású emberek szavára, mint a barátom rokonsága, nem tudok adni. Köszönöm a választ.
Első válaszoló!
Köszönöm Neked is a válaszod. Megértem, hogy úgy érzed nem akarsz másokat tönkretenni az állapotoddal (a barátom is mindig mondja, hogy keressek magamnak egy "normális"fiút), viszont én azt mondom, hogy ne add fel! Kitartással és akarat erővel akár helyre is jöhetsz. És biztosan van olyan ember, aki el tud fogadni, ahogy vagy, illetve türelmes veled. :) Szorítok neked, hogy kigyere ebből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!