Valszeg borderline és dependens személyiségzavarban szenvedek, mit tegyek? Valaki elolvassa a siránkozásom?
Elhagyott a barátom(pont emiatt), rengeteg régi barátom kb elfelejtette,hogy létezem, nincs kedvem élni, elkezdtem inni és cigizni, drogoktól sem menekülnék el, nyugtatókat szedek, nincs kedvem dolgozni, tanulni, kb les.zarom az egész életet. Hiányzik az exem, de ő kb letagadna, ha tehetne. Vannak barátaim, de nem érnek el nálam semmit, akármivel segítenek.
A gyerekkorom katasztrófa, apám meghalt a szemem előtt, amikor 5 éves voltam, utána pszichiáterhez járattak(anyámat hibáztattam,hogy apu meghalt, lekur.váztam és mindenféle olyan szavakat használtam rá, amit egy 5 éves nem is ismer), ennek következtében anyámmal megromlott a kapcsolatom, tehát kb családom nem volt, nem tartottuk a kapcsolatot annyira a rokonokkal sem.
Az exemmel nőttem fel, ő miatta éltem, aztán így 21 éves korára kidobott,mert rájött,hogy jobb egy idióta hibbant csaj nélkül.
Azóta szenvedek ennyire..
Várok mindenféle kommentet, de gondolom csak azt fogom kapni,hogy miért siránkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!