Milyen személyiségzavarban szenvedhetek?
semmi bajod, mind ilyenek vagyunk
aztán lassan megerősödünk
Először is nyugodj meg.Semmi bajod nincs.Akinek vannak érzelmei,vágyik a szeretetre.Minden ember vágyik tulajdonképp a szeretetre,ha nem kapjuk meg,vagy számunkra nem eleget kapunk,sóvárgunk utána.
Erősödnöd kell.Hidd el,sokat fog változni majd a helyzeted,ahogy idősödsz.Nem kell egyetérteni mindenkivel.Illetve nem mindig,mert én is ezt szoktam néha csinálni,főleg a kapcsolatok elején,hogy elfogadjanak.Aztán ha már jóban vagyunk,akkor úgy szoktam lenni,hogy lassan elkezdem adagolni hogy mivel értek egyet,mivel nem.Nekem nagyon jót tett,hogy baromi sok ember között dolgozok,meg suliba járok.Rá voltam kényszerítve,hogy kommunikáljak,kezdeményezzek,mert más különben megőrültem volna..És láss csodát,fél év alatt annyit fejlődtem,hogy már simán kezdeményezek beszélgetést,és véleményt alkotok,nem remeg kezem lábam,ha beszélgetni kell..:)
Egy pszichoterapeutát kerestem fel,akivel együtt elbeszélgettünk a nehézségekről,és nagyon sok dologban segített,javaslom neked is!
Semmi gyógyszerre és orvosra nincs szükséged,egy jól kiképzett pszichoterapeuta viszont megkönnyíti a dolgod,és segít felgyorsítani a pozitív folyamatokat.
Sok sikert neked is,hidd el,az emberi kapcsolatok tudnak a legtöbbet segíteni,legalábbis nálam így volt:)
Egyik sem,hidd el.Emberek vagyunk,vannak félelmeink és vágyain,te meg szorongsz kicsit,hol jobban,hol kevésbé.Bele kell törődnöd,hogy bizony semmi bajod nincsen.:)
Idővel megváltozik minden.Fogadd el,hogy egészséges vagy és fiatal,szerethető,és hogy nem kell mindenkit elfogadnod,és téged se kell,hogy mindenki szeressen.Ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!