Valaki szedett már béta-blokkolót? Ha igen, milyen mellékhatásokat észlelt?
10-es. Igazából már elküldtek pszichológushoz, rajta vagyok a várólistán. Ahol remélem, hogy kognitív viselkedésterápiára is sor kerül.
Viszont azt mondod, hogy nem biztos, hogy nem szervi. Hm...Akkor viszont nem tudom, hogy magyarázzam ezt meg a háziorvosomnak, hogy nem hiszem el, hogy minden szervi kizárható.
Na, fejlemények vannak. Ma elkértem az összes eddigi kivizsgálásom eredményét nyomtatott formában a háziorvosom rendelőjétől, megnéztem magam is az EKG eredményeket, amit a kardiológia állapított meg. Azon az volt feltüntetve, hogy tachycardia (amit tudtam addig is, ugyanis stresszes típus vagyok és stressz közben mindig felmegy.)
Azon kívül az U hullám kiemelkedő, amire úgy kommentáltak, hogy lehet normális is, de lehet hogy az elektrolit abnormális szintje is okozhatja.
De ami ezeknél is aggasztóbb, hogy bizonyos frekvenciahullámok elérték az a szintet, ami amit már szívnagyobbodásnak neveznek (bal kamrai hipertrófia). Az a komment volt hozzáfűzve, hogy az értékek megfelelnek a hipertrófiának, de fiatal, vékony alkatú fiatalok esetében normális is lehet. Így volt írva.
Nekem pedig végig azt mondták, hogy az EKG-m normális.
És nincs semmiféle szívproblémám. Nem akarták elmondani nekem?
Ha annak a gyanúja merül fel, hogy szívnagyobbodásom van, akkor rögtön elküldenek kardiológiára és csinálnak echo tesztet nem?
A tüneteimet pedig stresszel magyarázták, idegességgel, pánikkal.
Propranololt írtak fel, azt mondták az jót tesz az idegességemnek. De lehet azért írták fel, hogy védjen az infarktustól?
Viszont azt mondták visszamehetek dolgozni, és sportolhatok is. Nem mondták, hogy valamire figyeljek oda különösképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!