Egészen ennyire brutális mellékhatásokat tartalmaz. Bevettem, mert rákényszerítették, mit tegyek?
Egy antibiotikumról van szó. Nem vagyok benne biztos, hogy ez áll-e a hátamögött a dolgoknak, de pánikbeteg voltam hosszú éveken át, és kiskoromban állítólag már szedtem ezt a fajta antibiotikumot-summamed500 többször, aztán már nem igazán. Lehet ez indítitta el és váltotta ki a pánikot, többször volt delíriumom, ájuldozások, stb. Mikor már elegem lett, eldöntöttem, hogy új életet kezdek, eldobok minden rosszat. Vegetáriánus lettem, nem szedtem be semmi gyógyszert, kitisztítottam a szervezetem minden szennytől, egészségesen kezdtem el táplálkozni, és csodák csodára minden jobb lett. Most pedig belázasodtam, és belémtömték ezt, de én barom, csak utána olvastam el a mellékhatásokat: idegesség, halucinációk, delírium, agresszivitás, fejfájás, látás zavar, zsibbadás, hasmenés- ez már elkezdődött, gyomorégés/fájás- ez szintén, gyengeség, süketség, erős szívverés, kiütések...stb.
Ha már ez a kettő megvan, mennyi az esélye, hogy a többi is kifog rám hatni??? A gyomorfájdalom mellé az van írva, hogy nagyon gyakori, a többi mellé csak az, hogy gyakori, illetve kevésbé gyakori 10bol 1, 100bol 1.
Ha feltétlen kell az antibiotikum, akkor szedd be végig amennyit felírtak és ne olvasgasd a mellékhatásokat, mert a végén még beképzelsz magadnak egy csomót. Nekem is van egy gyógyszer amit szednem kell, de 1 méteres tájékoztatón írja a mellékhatásokat, gyorsan ki is dobtam a papírt, nehogy beleolvassak. :-)
Egyél meg minden nap legyalább egy doboz natur activiát, vagy bármilyen más élőflórás joghurtot, amíg szeded a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!