Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egészen ennyire brutális...

Egészen ennyire brutális mellékhatásokat tartalmaz. Bevettem, mert rákényszerítették, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy antibiotikumról van szó. Nem vagyok benne biztos, hogy ez áll-e a hátamögött a dolgoknak, de pánikbeteg voltam hosszú éveken át, és kiskoromban állítólag már szedtem ezt a fajta antibiotikumot-summamed500 többször, aztán már nem igazán. Lehet ez indítitta el és váltotta ki a pánikot, többször volt delíriumom, ájuldozások, stb. Mikor már elegem lett, eldöntöttem, hogy új életet kezdek, eldobok minden rosszat. Vegetáriánus lettem, nem szedtem be semmi gyógyszert, kitisztítottam a szervezetem minden szennytől, egészségesen kezdtem el táplálkozni, és csodák csodára minden jobb lett. Most pedig belázasodtam, és belémtömték ezt, de én barom, csak utána olvastam el a mellékhatásokat: idegesség, halucinációk, delírium, agresszivitás, fejfájás, látás zavar, zsibbadás, hasmenés- ez már elkezdődött, gyomorégés/fájás- ez szintén, gyengeség, süketség, erős szívverés, kiütések...stb.

Ha már ez a kettő megvan, mennyi az esélye, hogy a többi is kifog rám hatni??? A gyomorfájdalom mellé az van írva, hogy nagyon gyakori, a többi mellé csak az, hogy gyakori, illetve kevésbé gyakori 10bol 1, 100bol 1.

2015. nov. 5. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
attól hogy kettőt észrevettél magadon nem törvényszerű hogy a többi is kialakul. ne aggódj miatta.
2015. nov. 5. 11:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak annyit dolgoztam magamon, ameddig ki nem tisztítottam a szervezetem minden mocsoktól, amit a gyógyszerészeti ipar kifejleszt (tudom nagyon jól, kémiát tanulok), és lelkileg is, fizikailag is dolgoztam, hogy jobb legyen. Most meg beveszem ezt a sz@rt és elindítom újra a folyamatot? Mert aggódom, hogy a gyógyszer miatt kezdődtek a pszichés problémák.
2015. nov. 5. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen elő fog jönni,és ha rá van írva hogy 1-10000-ből halált okozhat,akkor meg is fogsz halni. -_-
2015. nov. 5. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét. Mást úgysem tehetsz.
2015. nov. 5. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
A Summamed még a legjobban tolerálható antibiotikumok egyike. Én allergiás vagyok szinte az összes antibiotikumra, de erre nincs allergia. Ez egy korszerű gyógyszer. Szerintem nyugodtan beszedheted, és az az előnye megvan, hogy csak 3 napig kell bevenni napi egyszer. Az idegrendszerre valóban lehet hatással, ezt tapasztaltam. Nekem is volt generalizált szorongásos betegségem. Igyál hozzá jó sok citromfű teát, és B-MAX vitamint, magnéziumot is vegyél be.
2015. nov. 5. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha feltétlen kell az antibiotikum, akkor szedd be végig amennyit felírtak és ne olvasgasd a mellékhatásokat, mert a végén még beképzelsz magadnak egy csomót. Nekem is van egy gyógyszer amit szednem kell, de 1 méteres tájékoztatón írja a mellékhatásokat, gyorsan ki is dobtam a papírt, nehogy beleolvassak. :-)

Egyél meg minden nap legyalább egy doboz natur activiát, vagy bármilyen más élőflórás joghurtot, amíg szeded a gyógyszert.

2015. nov. 5. 15:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Megfázáskor a tejtermékeket ki kell hagyni.
2015. nov. 5. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Kivétel a joghurt, vagy a kefir! Azt nyugodtan eheted, sőt antibiotikum mellé szinte kötelező.
2015. nov. 5. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
szedj probiotikumot. Nekem előző hónapban két antibiotikumot is kellett szednem egyszerre és nem kis adagban. Először az egyiktől lett mindig hányingerem, majd egyik este hányinger mellé remegés, hidegrázás de láz nem volt. Eltartott egy darabig, ügyeletet felhívni, azt mondták ne vegyem be és hívjam a háziorvost, hívtam, azt mondta ezt abba kell hagyni és visszamenni oda ahol felírták (jó mondjuk nem pont odamentem mert az egy másik városban volt). A másikat szedhetem, de ha attól is rosszul leszek, hagyjam abba. Másnap bevettem a másikat nem volt semmi, majd következő nap reggel megint és délután ugyanaz történt. Ügyeletet felhívni megint mert hétvége volt, abba kellett hagyni. Mindkettőből csak a fele fogyott el, vérkép negatív lett, a hajam sem csomókban hullott mióta elkezdtem szedni és a mai napig nem hullik úgy. Tehát lement a gyulladás
2015. nov. 5. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha hajlamod van pánikbetegségre, akkor a tüntetek jó részét ez is generálhatja. Igyál meg naponta 1 liter citromfű teát, ez ellensúlyozza a gyógyszer okozta idegrendszeri érzékenységet.
2015. nov. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!