A csoki Tartalmaz endorfint, vagy a csokiban lévő egy anyag miatt Termel a szervezet több endorfint?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 07:31
1/3 anonim válasza:
"A csokoládé fogyasztása egy bizonyos fajta endorfin kiválasztását ösztönzi, pontosabban megnő a szervezet szerotonin szintje. Ha ez az enzim nem éri el a megfelelő mennyiséget az ember szervezetében, az könnyen depresszióhoz vezethet. A csokoládé tehát éppen ennek az enzimnek a jelenlétét fokozza, eredményképpen jókedvű, derűlátó lesz az ember. "
2/3 anonim válasza:
A csoki csak azért termel endorfint mert finom. Minden finom kaja ugyanezt csinálja, mert boldog vagy az ízétől.
Annyira nem jellemző, hogy az ember elsírja magát a csoki ízétől, ugye?
3/3 anonim válasza:
Hát a csoki ízétől nem, de a marcipánétól már annál inkább! :D
Bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!