Rivotril abbahagyásánál milyen mellékhatásokat tapasztaltatok és mennyi idő után?
Nekem az volt, hogy utána nagyon érzékeny voltam, bármin elsírtam magam, meg hangulatingadozás. 1-2 hét volt, hogy ezek megszűntek.
(Másfél éve.)
Ellenben idén újra elkezdtem szedni, immunis vagyok rá.
Szedtem Gerodormot, arra is.
Sedacur forte-t. Az se használ.
Vehetek be bármit, nincs alvás....
Na, ez több mint egy éves kérdés, nem is emlékeztem rá. Eszerint már akkor is az abbahagyásával szenvedtem, mint eddig folyamatosan. Azóta se sikerült letenni, illetve egyszer egy hónapra igen, a külföldön gyakran alkalmazott de itthon nem igazán ismert seduxenre váltásos módszerrel, én kértem konkrétan, hogy váltsunk, én olvastam utána a neten, hogyan csinálják mások máshol. Aztán lett egy súlyosabb depressziós időszakom, megint elkezdtem, mivel nálam semmilyen antidepi nem válik be, ennek viszont van rám egy kis hangulatjavító hatása. Mondtam, hogy térjünk rá vissza. Aztán most megint abbahagynám, de még nem merem. Nálam a megvonásos tünetek fulladásérzés, iszonyatos fejfájás, remegés, nem tudok aludni, akármilyen fáradt vagyok, illetve pszichés tünetek közül derealizáció, és nem érzem az időt, ezt nehéz elmagyarázni. SOHA életemben semmi hasonló tünetet nem produkáltam magamtól, és amint újra beveszem, megszűnnek.
Van még másfél doboz seduxenem, de ha belegondolok, hogy megint végig kell csinálnom (azzal se megy pikkpakk, pár hét végig szenvedés)... és még mindig benne vagyok a depresszióban, úgyhogy majd... egyszer. Remélem, neked is sikerül. Ha ezt tudom előre, sosem kezdtem volna szedni. A cigit, akármilyen antidepresszánst (SSRI, SNRI, bármi) egyik napról a másikra lerakom, nem vagyok függő típus. Csak ez. :( Ja, egyébként 2*2mg-ot szedek megint, mint az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!