Miért vagyok ilyen? Velem van a baj?
14 éves vagyok [Nem sokára 15] és 8. os vagyok.Nem 1. írok ilyen témában erre az oldalra de ez valamilyen szinten megnyugtat és jó egy kicsit a válaszok kozt lapozgatni.Mivel elég sok problémám van.
Már rég óta nem vagyok olyan mint régen,a suliban mindig is 4 es tanuló voltam, tavaly épp hhogy elértem a 3,50 et [pont annyi voltam és megadták a 4 est].Azonban idén tele vagyok egyesekkel [Matekból 3 is van].Ha így haladok nem vesznek fel abba a suliba ahova szeretnék járni [főleg hogy nálunk bevezettek egy ponthatárt ami alatt csak 3 éves kozépsuliba járhatsz].És ettől nagyon félek, ha nem vesznek fel oda vége az életemnek... Szerbiában az az egyetlen normális iskola.Mehetek majd kapálni a határba.... Bár már ugy is mindenki jár... még a tanáraim is mit számitok én + 1 fő a luzerek kozt.. Csak azt sajnálom hogy a barátaimból lesz valaki , mindig is én huztam le a kis csapatunkat.
Tavaly is nagyon depis voltam, egy csomó osztálytársammal osszevesztem. Tipikus pávák. 22 en vagyunk egy osztályban amiből csak 2 lány. Engem és pár barátomat kivéve mindenki tipikus ecsetfejű... Ezeknek nincs egyediségük?És még ők feleselnek hogy nekem nincs életem , meg hogy megvernek.Már mindennel piszkálnak, hogy kocka,sátánista,lány vagyok.Ezt már nem lehet birni...
Ugy érzem egyedül vagyok.A szüleimnek nem merek szolni.Tulságossan félek a reakciójuktól, anya tuti nagy ügyet csinálna belőle, apát nem érdekelné.A lányokkal való kapcsolatom se jó.Bróbálok mostanában egyre tobb lánnyal beszélgetni facen [valóságban nem merek odamenni, tul félénk vagyok].Bezzeg ez is régen más volt, régen emlékszem volt hogy 2 nálam jóval fiatalabb lány osszekapott miattam.
Félek hogy így az életem egy romhalmaz lesz még mielott igazán elkezdodne...
Ide figyelj! Ne gondolkozz halálon meg emo hajrol. Elmondom mit csináltam én is nagyon félénk voltam de meg változtam. A kulcs a színészkedés. El kell játszanod hogy menő vagy, es hogy nem vagy felénk. Es ne azon gondolkozz hogy mit fognak gondolni a többiek mert akkor nem fog sikerülni. Elkell játszanod hogy olyan buta vagy hogy nem gondolsz arra hogy ök mit fognak gondolni (remelem érthető). A második hogy légy páva. Nyugi, ha undorodsz tőlük es nem akarsz olyan lenni mint ők, akkor szineszkedj, játszd el hogy olyan vagy mint ők, de közben belül nem kell olyannak lenned, ez a menő ne tagadd. Sokan mondjak hogy "légy önmagad", na ez az A terv de látható hogy megbukott. Tehát a B tervre van szükséged ami a színészkedés. Es a kinézet egyszerű ezután már, első hogy lecsekkold hogy jo fizikumban vagy. A pávák nem testépítők, hanem vékony gyerekek izommal (ha kevesebbet es egészségeset eszel akkor kisgyerekesebben tudsz kinézni. )kb 60-70 kg normálisnak mondható . Aztán a ruhák, hat igen kell hozzá pénz az biztos hogy nem 10 ezerből lehet kihozni. Szóval bemész bershkába apuddal vagy anyuddal (aki hajlandóbb több pénzt költeni ruhára) es veszel "super skinny fit" farmert, (ne ijedj meg ha szűk, a derék méret alapján kell választani, nem a szűkség alapján. ), egy pólót ( ne a legegyszerűbbet hanem mintásat vagy esetleg hosszú fajtát ) és valamilyen felsőt még pl. pulcsit, vagy kardigánt. Cipő: Nike a legjobb pl deichmannban is lehet találni 1-2 olcsóbbat de inkább vegyél airmax 90-et vagy Air force 1 -et. A haj is egyszerű, először is jo hogyha legalább 5 centis felül, és oldalt es hátul egész rövidre legyen levágva főleg ha göndör alapból. Ha göndör alapból ( gondolom az) akkor ki kell egyenesiteni, ne ijedj meg nem feltétlenül kell hajvasalo, egy korkefevel hajszaritot nyomd oda es tekerd közben. Es akkor jöhet a "zsele" ami persze egy tévhit a csicska kockáknál. Igazából waxot keress én a dm-be bementem es got2be beach boy waxot vettem. Egy kicsit rakj a tenyeredbe es oszlasd el es azután a hajadba csak menjel bele az ujjaiddal. Ha nem világos akkor írj es csinálok vidit. Ha pattanásos a arcod na az rossz nekem is az de a legfontosabb hogy tartsd tisztán ne érj hozza napközben, éjszakára jól tisztisd meg pl garnier pure 3in1 az jo es éjszakára nivea tápláló krémmel kend be. Ha kell adok smink tippeket is.
Szóval remelem segítettem es ne feledd játszd el hogy menő vagy es hogy te vagy a világ közepe. ;) es remelem nem félelmetes ez a válasz o.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!