MachGirlOver kérdése:
Olyan halálos szomorúságot érzek pedig olyan nagyobb rossz dolgok nem történtek velem csak általánosak. A szomorúságtól és az elkeseredettségtől vagdostam is magam és szedtem be gyógyszert is. Szerintetek miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Ha valami kérdés van írjátok meg.És ha egy pszichológus látná a kérdésem azt nagyon nagyon szépen kérem hogy irjon rám egy privàt üzenetben.
Minden válaszolónak köszönöm!
2015. nov. 19. 19:26
1/2 anonim válasza:
Hello sorstárs. :)
Én is vagdostam magam 6 évig. Semmi értelme. Mármint... Adott pillanatban persze jobb, mert endorfin szabadul fel, és az enyhíti a fájdalmat, de visszanézve a problémák nem oldódnak meg tőle, viszont a hegek örökre ott maradnak. Ami stigma lesz életen át.
Ha gondolod, írj egy privit. Szívesen meghallgatlak.
Kitartás! :)
2/2 anonim válasza:
Hormoningadozás.
Családi háttered rendben van?
Önmagaddal elégedett vagy?
Mennyit unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!