Miért vagyok ilyen? Velem van a baj?
14 éves vagyok [Nem sokára 15] és 8. os vagyok.Nem 1. írok ilyen témában erre az oldalra de ez valamilyen szinten megnyugtat és jó egy kicsit a válaszok kozt lapozgatni.Mivel elég sok problémám van.
Már rég óta nem vagyok olyan mint régen,a suliban mindig is 4 es tanuló voltam, tavaly épp hhogy elértem a 3,50 et [pont annyi voltam és megadták a 4 est].Azonban idén tele vagyok egyesekkel [Matekból 3 is van].Ha így haladok nem vesznek fel abba a suliba ahova szeretnék járni [főleg hogy nálunk bevezettek egy ponthatárt ami alatt csak 3 éves kozépsuliba járhatsz].És ettől nagyon félek, ha nem vesznek fel oda vége az életemnek... Szerbiában az az egyetlen normális iskola.Mehetek majd kapálni a határba.... Bár már ugy is mindenki jár... még a tanáraim is mit számitok én + 1 fő a luzerek kozt.. Csak azt sajnálom hogy a barátaimból lesz valaki , mindig is én huztam le a kis csapatunkat.
Tavaly is nagyon depis voltam, egy csomó osztálytársammal osszevesztem. Tipikus pávák. 22 en vagyunk egy osztályban amiből csak 2 lány. Engem és pár barátomat kivéve mindenki tipikus ecsetfejű... Ezeknek nincs egyediségük?És még ők feleselnek hogy nekem nincs életem , meg hogy megvernek.Már mindennel piszkálnak, hogy kocka,sátánista,lány vagyok.Ezt már nem lehet birni...
Ugy érzem egyedül vagyok.A szüleimnek nem merek szolni.Tulságossan félek a reakciójuktól, anya tuti nagy ügyet csinálna belőle, apát nem érdekelné.A lányokkal való kapcsolatom se jó.Bróbálok mostanában egyre tobb lánnyal beszélgetni facen [valóságban nem merek odamenni, tul félénk vagyok].Bezzeg ez is régen más volt, régen emlékszem volt hogy 2 nálam jóval fiatalabb lány osszekapott miattam.
Félek hogy így az életem egy romhalmaz lesz még mielott igazán elkezdodne...
Valószínűleg azért kapsz rosszabb jegyeket, mert már 8.-os vagy, és a 8. osztály nehezebb, mint a 3. 4.
Nem kell csaj ahhoz hogy boldog legyen valaki! Nekem sincs, és jól érzem magam!
Az élet fontos mondása: nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem, hogy KI mondja!
Van esetleg lehetőséged korrepetálásra? Akár egy egyetemista is segíthetne sokat!
Valamit szeretsz sportolni? Az kikapcsol és az agyad is jobban működik utána :)
Kocogni esetleg? Azt egyedül is lehet :)
A tánc sem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!