Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitörténik velem? Miről van ez?

Mitörténik velem? Miről van ez?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdődött az egész...hangokat kezdtem hallani és alakokat láttam...utána dührohamaim voltak...többször rohamom is volt amikre nem emlékszem...szét van vágva a kezem...a felére nem emlékszem...a felét azért csináltam mert az enyhítette a belső fájdalmamat...nincs mar kedvem semmihez...többnyire szomorú vagyok és rossz kedvem van. Öngyilkosságon is gondolkoztam mar elég sokat...és gyűlölöm magam...a testem, az arcom olyan undorító...olyan vékony vagyok mint egy nádszál....borzalmasan ronda vagyok...az ismerőseim szerint szep vagyok de mondtam nekik h nincs értelme hazudni...

Alig alszom éjjel...néhány órát csak, mert nem érzek fáradtságot. Az étvágyam is furcsa...egy ideig zabálok mint egy állat... aztan beérem egyszendviccsel egész nap..

Nem tudom mi az...kérlek segítsetek...

2015. nov. 8. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de egy pszichiáter biztosan tudja, érdemes lenne hozzá mihamarabb időpontot kérni.
2015. nov. 8. 19:49
 2/3 xlAntichristlx válasza:
Érdekes. Figyelj, először is szerezz egy kis önbizalmat! Van olyan nap amikor az ember tükörbe néz és csúnyának, van nap amikor szépnek látja magát. Ez attól függ, hogy milyen a kedvünk, mik történtek velünk. Ha megpróbálod ezeket a negatívan befolyásoló dolgokat elengedni és nem törődni velük az gyökerestől megváltoztathatja az életedet. Mindig amikor szomorú vagy és fájdalmat érzel próbálj meg lenyugodni, venni egy mély levegőt és csak az apró örömökre koncentrálni, próbálj meg mosolyogni! Egy idő után azt veszed észre, hogy alig vagy szomorú és depressziós, de örülsz az élet apró örömeinek. Legyen valami amibe kapaszkodhatsz, valami ami fontos a számodra. Nekem barátok híján ez a Sátánizmus volt. És itt jön a történeted első része, a szellemek/alakok/hangok. Na most a szellemek valódiak, és nem veszélyesek ALAPESETBEN. Amikor meghal valaki akkor a bioelektronikus energiája(lélek) elhagyja a testét és reinkarnálódik. Azonban ez nem történik meg abban az esetben, ha az elhunyt illetőt valami visszatartja. Ha például drogfüggő volt, akkor a függősége itt tartja a Földön, hiszen ez már a személyiség, a lélek része lett. Ha itt ragad egy ilyen drogfüggő szellem akkor keres egy depressziós személyt. A depresszió az alacsony életenergia következménye, ilyenkor az ember spirituálisan sérthető. Ezt kihasználja a szellem és beleköltözik a depressziós személybe, ennek következményeképpen elkezd az az ember drogokat használni. Így elégül ki a szellem is. Na most a te szellemedet nem függőség tartja vissza ezek szerint, de ha beléd szállt akkor egyféle képpen tudsz védekezni, szerezz önbizalmat..és ezzel a válaszom első felére kanyarodtunk vissza. ^^ Nem kérem, hogy higyj nekem, csak bízz bennem és próbálj meg egy kicsit pozitívabban gondolkodni magadról! :)
2015. nov. 8. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kell menned, mert ezek skizofréniára utaló tünetek.
2015. nov. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!