Mi a baj velem?
hello. a mai nap nagyon érdekes dolog történt velem, ami nem hagy nyugton. Van egy törpenyúlunk, én is nagyon szeretem, de ma amikor kivettem és a szőnyegen finoman arrébb toltam, hogy ne rágjon meg egy vezetéket, megharapott, ideges volt és én megfogtam hogy nyugodjon le. Megpróbált hátrafelé menekülni, előre is, de fogtam és olyan érzésem támadt, mintha élvezném, hogy szenved. Egy 10 mp után nem próbálkozott, csak egy helyben állt, hevesen lélegzett, láttam hogy fél, de nem engedtem el.
Ez az egész kvára megijesztett, vissza is tettem a ketrecbe mielőtt vmi komoly dolog történne. Aggódom, hogy mentálisan nem vagyok a toppon, ha ilyen dolgot műveltem. Mi lesz belőlem, pszichopata?
Valaki valami? Előre is köszi!

Egyetlenegy alkalommal történt ez meg? Vagy érezél már máskor is hasonlót?
Ne aggódj, nem vagy pszichopata. Ha az lennél, akkor nem ijedtél volna meg, és egyáltalán nem érdekelne, hogy kit és mit bántasz.

A nyulak egyébként hajlamosak rá, hogy sokk hatására leálljon a szívük, úgyhogy túl sűrűn ne tedd ki hasonló helyzetnek.
Ahhoz sajnos nem tudok hozzászólni, hogy veled mi lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!