AlexMason kérdése:

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

hello. a mai nap nagyon érdekes dolog történt velem, ami nem hagy nyugton. Van egy törpenyúlunk, én is nagyon szeretem, de ma amikor kivettem és a szőnyegen finoman arrébb toltam, hogy ne rágjon meg egy vezetéket, megharapott, ideges volt és én megfogtam hogy nyugodjon le. Megpróbált hátrafelé menekülni, előre is, de fogtam és olyan érzésem támadt, mintha élvezném, hogy szenved. Egy 10 mp után nem próbálkozott, csak egy helyben állt, hevesen lélegzett, láttam hogy fél, de nem engedtem el.

Ez az egész kvára megijesztett, vissza is tettem a ketrecbe mielőtt vmi komoly dolog történne. Aggódom, hogy mentálisan nem vagyok a toppon, ha ilyen dolgot műveltem. Mi lesz belőlem, pszichopata?

Valaki valami? Előre is köszi!

2015. okt. 30. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyetlenegy alkalommal történt ez meg? Vagy érezél már máskor is hasonlót?

Ne aggódj, nem vagy pszichopata. Ha az lennél, akkor nem ijedtél volna meg, és egyáltalán nem érdekelne, hogy kit és mit bántasz.

2015. okt. 30. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan értés volt, hogy: ideges lettél és azt gondoltad "maradjál már nyugton "? Velem is néha előfordul, de szerintem ezzel semmi gond.
2015. okt. 30. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam is volt hasonló, vinyogot a tengeri malacom és arra gondoltam hogy bele vágom a beindított tekerő tárcsás mosógépbe... Persze sose bántottam csak az nap nem volt jó kedvem, előfordul....
2015. okt. 30. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ezen aggódsz az már jelzi, hogy nem vagy pszichopata. Nincs ezzel semmi gond, bennem ugyan soha nem volt efféle érzés, de a férjem pl. rendszeresen "szekálja" a macskát, sokszor rá is szólok. Neki ez játék, szerencsére általában a cicának is, de az látszik, hogy másképpen áll a férjemhez, mint hozzám, pl. ha játszani akar, akkor mindig a férjemhez megy, ha bújni akkor pedig hozzám.
2015. okt. 30. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:

A nyulak egyébként hajlamosak rá, hogy sokk hatására leálljon a szívük, úgyhogy túl sűrűn ne tedd ki hasonló helyzetnek.

Ahhoz sajnos nem tudok hozzászólni, hogy veled mi lehet a gond.

2015. okt. 30. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy csak ilyen "na, most már nem pattogsz, hogyha látod ki az erősebb" dolog volt. Eddig még nem fordult elő, ha normálisan viselkedik, akkor nem gondolok ilyenre. :)
2015. okt. 30. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!