Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdek félni! Valami baj van...

Kezdek félni! Valami baj van velem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy társasági ember, szűk családi körben elvagyok. Ha körül vesz több ember nehezen koncentrálok, van hogy többen beszélnek hozzám és nem tudom.kire figyeljek és akkor ott tartok hogy nem értettem semmit, azt vettem észre, hogy vannak dolgok mik később esnek le, vagyis később rakom össze a kèpet. Komolyabb beszélgetésbe bele se (merek) kezdeni, mert sokszor előfordul, hogy elveszítem a fonalat. Ez pár év alatt rendesen földhőz vert, a depresszió és a magány és aztán.. az öngyilkos gondolatok. Szerintetek?
2015. nov. 8. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért lettél magányos, mert nem tettél ellene. Még tehetsz, nincs semmi elveszve. Amúgy semmi bajod nincs...
2015. nov. 8. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Elöbb olvastam egy tünetcsoportot, mi van ha autista vagyok?:(
2015. nov. 8. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell félned semmitől. Tényleg nincs semmi bajod.
2015. nov. 8. 11:41
 4/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért vagyok így? A magány az csak egy következmény..
2015. nov. 8. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól, mert így gondolod nem feltétlen van is így. Sokkal inkább a magány az oka az előjött tüneteidnek. Tipikus jelenség, amikor az ember nagyon magányos és lehangolt, akkor pánikszerűen beképzelhet magának betegségeket. Ilyen például a mostani is, amikor te autizmushoz kezded sorolgatni magad.

Nyilván valami gond van körülötted, mert az ember igényli a törődést és a társaságot. Azonban ennek elérésére semmi lehetetlen akadály nincs előtted. De csak ha próbálkozol is már sínen vagy, mert mindig az a legfontosabb; nem is a siker.

2015. nov. 8. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán introvertált típus vagy.
2015. nov. 10. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!