Mi lehet a baja a legjobb barátnőmnek? Kezdek félni tőle. Sos?
Van egy legjobb barátnőm a gyilkossági szándékokról számol be nekem. Olyanokat mond, hogy: "én a sátán küldötte vagyok". Először nevettem, de leesett, hogy komolyan beszél. Azt mondta, hogy a sátán parancsára minden 70. Embert meg kell ölnie. A suliba is egyszer behozott egy kést és hadonászott össze-vissza. Már volt rendőrségi ügye is, környezet kártevése miatt.(festékszóró). Mit csináljak vele? Kezd megijeszteni. Sos.
Kérlek normállis válaszokat! "kamu vagy", "gyenge probalkozas"és társai féle hozzászólásokat nem kérek, mert nem hazudok.
Elmentek otthonról nála. Ez nem normális viselkedés. A szülei tudnak erről? Az is lehet hogy csak szivat titeket. Mondd meg neki hogy nem vicces.. Ennyire nem kell bele élnie magát a különböző horror filmekbe stb.
Amúgy miért is barátkozol vele ha ilyen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!