Lehetett agykárosodásom?
Kb. 12 éves lehettem, amikor a fotelból felállva elkezdtem szédülni és csillagokat látni - ami egyébként jellemző a mai napig, alacsony a vérnyomásom. De nem múlt el, rámjött egy hányinger mire eljutottam a wc-ig minden elfehéredett, megvakultam és már hangokat se halottam. Azt hittem meghalok. Elzsibbadt mindenem és menni is alig bírtam. Utána kimentem a levegőre és lassan elmúlt, fél percig tarthatott. A szüleim nem vették komolyan, így én se vettem komolyan. Mostanában tűnt fel, hogy memória gondjaim vannak, leginkább rövidtávú. Van amikor gondolok valamire amit meg akarok csinálni, de pár mp múlva elfelejtem. Lehetett agykárosodásom oxigénhiány miatt? Néha nagyon butának érzem magam, koncentrálni se tudok hosszabb ideig semmire.
19l
Alacsony vérnyomas simán okozhat ilyet. Nekem is szokott lenni, hogy szédülök, csillagokat látok, fehérség... stb. Napi egy kávét iszok reggel, ily a vérnyomásom okés egész nap.
A feledékwnység pedig lehet szétszortságtól, fáradtságtól, túl aok minden van a fejedben. Kérdés, hogy mennyire gyakran fordul ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!