Mitől lehetett a pánikroham? Nagyon félek.
2 és fél éve pánikbeteg vagyok, antidepresszánst is szedek sajnos.
Már azt hittem,hogy gyógyulófélben vagyok,de tegnap este olyan erős roham jött rám,mint még soha. Mintha belülről feszítenék szét a fejem,rettegtem,hogy megőrülök, hányingerem volt,görcsölt a gyomrom,ment a hasam, soha nem éreztem ilyet.
Életemben soha nem voltam ennyire rosszul,azt sem bántam volna,ha meghalok,csak legyen már vége.
Köze lehet ahhoz,hogy 1 hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni, és ennek a mellékhatása?
Vagy túl sok koffeint fogyasztottam tegnap? ( 2 kávé, 2 zöld tea, L-carnitine edzés előtt)
Nagyon félek,hogy megőrülök,nem bírom ki,ha ez megismétlődik...
Előre is köszönöm a válaszokat! 25/L
Inkább a sok koffein lehet a ludas.Az antidepresszáns+fogigátlóról beszélned kellene az orvossal,hogy jó-e együtt a kettő,mert lehet,hogy nem.
Pánikroham ha ritkán van,évi 4-5 alkalom,az belefér a legrosszabb amit tehetsz,hoyg félsz tőle.Inkább gondolj úgy rá,hoyg szar,de nem halsz bele,megvárod a végét és kész.Nekem azóta nem volt pánikrohamom,mióta rájöttem,hogy az,mert azóta tudom,hogy ne ijedjek meg tőle,nem épp meghalni készülök"csak" egy pánik roham,ami elfog múlni.
Köszönöm a választ!
Eddig a szívmegállástól rettegtem, ezt a félelmet legyőztem,de most jött a megőrüléstől való félelem....És az,hogy ezt kell minden este majd átélnem? :(
Ha antidepresszánst szedsz, az már eleve hatalmas probléma. Mindenképp le kell szoknod róla, mielőtt tényleg belepusztulsz. Nem ér semmit, csak tönkretesz.
Az antidepi + koffein + l karnitin kombó pedig valóban okozhat rohamot, sőt szívmegállást, nagyon nagy eséllyel. Ha ilyen komolyan veszed az edzést, akkor nyugodtan leállhatsz a dilibogyóról. Ha meg nem, akkor hagyd az l karnitint meg a kávézást, mert így kinyírod magad. A pánikbetegség akkor szűnik meg, ha rendbe teszed az életed. Gyógyszerektől semmiképp. A koffein meg az l karnitin pedig fokozza. Pláne a gyógyszerrel együtt. De a fogamzásgátlónak nincs hozzá köze. Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!