Mitől lehetett a pánikroham? Nagyon félek.
2 és fél éve pánikbeteg vagyok, antidepresszánst is szedek sajnos.
Már azt hittem,hogy gyógyulófélben vagyok,de tegnap este olyan erős roham jött rám,mint még soha. Mintha belülről feszítenék szét a fejem,rettegtem,hogy megőrülök, hányingerem volt,görcsölt a gyomrom,ment a hasam, soha nem éreztem ilyet.
Életemben soha nem voltam ennyire rosszul,azt sem bántam volna,ha meghalok,csak legyen már vége.
Köze lehet ahhoz,hogy 1 hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni, és ennek a mellékhatása?
Vagy túl sok koffeint fogyasztottam tegnap? ( 2 kávé, 2 zöld tea, L-carnitine edzés előtt)
Nagyon félek,hogy megőrülök,nem bírom ki,ha ez megismétlődik...
Előre is köszönöm a válaszokat! 25/L
A 6-os hülyeségeket beszél. (általában azok osztják az észt, akik sosem szedtek semmi ilyesmit).
A probléma természetesen nem az életeddel van, hanem hogy más a szervezeted, mint a többieké, ezért másképp reagál már kisebb ingerre is. Ha csak annyin múlna, hogy kinek milyen az élete, akkor mindenek előtt az emberek 70% pánikbeteg lenne, másrészt a pánikbetegek 70%-a meg nem lenne az...
Mióta szeded az antidepit? A 2.-3. hét kritikus, de roham még kb az 5. hétig is előfordulhat. Ha utána is van, kicsi az adag, vagy másikat kell választanod. A másik dolog meg: egy pánikbeteg a legtöbb, teljesen más eredetű rosszullétet is pánikrohamnak azonosítja be.
Illetve a koffeinról sürgősen állj le. A fiam pánik beteg, kívülről fújom, hogy mit szabad és mit nem. A sport szuper, de kávét egyáltalán ne igyál. Teát is csak citromfű teát, borsmenta teát...stb.
A fiam sem akarta elhinni, aztán karácsony körül megkínálták főzött kávéval..., hát mit ne mondjak, olyan erős rohama volt, hogy hajnali 4-kor ébresztett, hogy nem bírja..... 22 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!