Ez mi lehetett? Létezik, hogy így megijedjek valamitől? 17L
Ez valami fóbia.
Nekem is van ilyen, a kígyóktól. Nem az a tudat, hogy maga az állat pl. mérgező, hanem hogy ha csak meglátom képen, vagy valami kígyóhoz hasonló mozgást látok, már attól is összeszorul a gyomorom.
Megelőzni nem lehet, viszont amit én csináltam, csinálok, hogy elmentem egy állatkertbe, tudod ahol a nyakadba veheted a kígyót. Na, ott terápiásan elvontam egy szép nagy kígyóval. Néztük egymást, és egy idő után már nem volt olyan ijesztő. figyeltem ahogy lélegzik. Megnéztem milyen tapintású a bőre. Hogy olyan szája van mint egy macskának. Ilyesmik.
És egyre kevésbé volt ijesztő.
Valószínű a környezeted nem olyan, hogy hozzá szoktál volna, én is most raktam fel egy szúnyoghálót, de még így is bejönnek a bogarak, most éjjel egy szúnyog szórakoztatott, meg egy légy.
Ezért idegesítő, ha biztos benne az ember, hogy nem jönnek be, és mégis.
Én se nyírom ki a pókokat, mert valami bolond kitalálta, hogy szerencsétlenséget hoz, de még egy se gyalogolt végig rajtam, ellenben mindenféle bogarakkal. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!