Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki sokat és sokszor...

Ha valaki sokat és sokszor gondol az öngyilkosságra, az előbb vagy utóbb meg is fogja tenni?

Figyelt kérdés

Szerintetek?

Ha történik valami pozitív változás az életében, meggondolhatja magát? Enyhül az öngyilkossági vágya?

2015. nov. 10. 23:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*ugyanúgy
2015. nov. 12. 17:46
 12/16 anonim válasza:
Nekem is sokszor megfordul a fejemben az öngyilkosság. Sok ötletem van hátha az előző nem jönne össze :D. Ahogy már más is irta, engem is visszatart valami. Nem tudom hogy mi de visszatart. :/ Ami nagyon rossz érzéssel szokott eltölteni az az hogy nagyon szomoru látni ahogy a barátaim akkor is jol szorakoznak amikor nem vagyok ott :'(. Válaszolva a kérdésedre (:D) , igen szerintem meg tenné, ha sokat gondol rá.
2015. nov. 12. 19:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

A kérdést amúgy feltehettem volna E/1-ben is.

Szóval az a valaki én vagyok :/

Mégis valószínűleg nem fogom megtenni, de ha elütne az autó, nem tiltakoznék. Ahogy azt az egyik válaszoló is írta.

2015. nov. 12. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha előbb-utóbb megtörténik, akkor csatlakozom. :)
2015. nov. 12. 22:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Örömmel fogadlak :)
2015. nov. 13. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:
én is
2015. nov. 13. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!