Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőktől kérdezném, nem érzitek...

Nőktől kérdezném, nem érzitek úgy hogy nagyon sokszor nem kapjátok meg a kellő tiszteletet?

Figyelt kérdés
Van olyan aki nagyon ki van erre hegyezve és kezdi már unni hogy egyes férfiak mennyire taplók?
2015. nov. 6. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

én is nő vagyok. nincsenek nagy elvarasaim, max annyi, hogyha valakit én is tisztelek, udvariasan banok vele, akkor ezt kaptam vissza. lényegtelen hogy no vagy férfi az illető.

de nagyon sokszor tapasztaltam, hogy barátok, közeli ismerősök, csaladtagok is milyen ketszinuek tudnak lenni, így hát nem tudom mit várják el idegenektol.

nyílvan jol esik ha nem bebasszàk az orrom előtt az ajtót, hanem ràtartanak vagy valami. de egyébként igen, azt tapasztalom hogy az emberek nem bannak valami kedvesen egy idegennel, ha csak nem érdekük

2015. nov. 6. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok erre kihegyezve, tudomásul veszem, hogy akad, akinek nem volt gyerekszobája. Nem érdemes ezen vergődni.

Amire ugrok, az az, ha női mivoltom miatt kifejezetten lekezelnek, hülyének néznek egyes "férfiak", netán úgy gondolják, hogy meg tudnak ijeszteni. Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy nőnél csak okosabbak és erősebbek lehetnek, pusztán azért, mert farok nőtt rájuk.:D

2015. nov. 6. 16:05
 3/3 anonim válasza:
Senki nem szereti, ha egy kapcsolatban tobb figyelmet aldoz valakire, mint amennyit visszakap. Mondhatjuk, h ez a szeretnyelvek harca. En pl a figyelmet igenylem, mert akit szeretek (kicsit v nagyon, szakmailag, baratilag v. parkapcsolatban, gyak. mindenszinten) annak a gigyelmemet szentelem. De ha nem kapom vissza, akkor becsapva erzem magam. Szerintem innen mar csak egy lepes ugyanezt vegig gondolni a tisztelettel is. Mi ebben a fura?
2015. nov. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!