Milyen bajom van? Már érzem, hogy beleőrülök!
Nem is tudom hol kezdjem. Ami legjobban idegesít az anyám. Nagyon szégyellem ezért magam, de nem bírom őt elviselni. Ha lenne egy kézzelfogható oka megérteném, de nincs. Olyan szintem nem bírom elviselni, hogy irritál ha hozzámér. Ha véletlenül megérint valahol undorodni kezdek, és megütöm magam, h ne érezzem az érintése utónyomát. Autóban ülni kész rémálom nekem, ahol közel kell lennem hozzá, és rákényszerülök, h egymáshoz érjünk. Ráadásul bizonyos hangszíneit sem birom elviselni. Pl mikor köhög, képes vagyok ököllel ütni a fejemet, és a fülemet, csakhogy elfelejtsem, amit hallottam. Nem birom, ha a kisujjat felemelve tartja, mikor iszik, eszik, megfog valamit. Úgy érzem inkább megvakulnék, csak ne lássam. Mikor tehetem ilyenkor behunyott szemmel vagyok mellette. Ha véletlenül ránézek a felemelt kisujjára, a sajátomat próbálom meg kitörni, úgy hogy utána napokig fáj a csontom. A fürdőszobánk az én szobamból nyilik. Reggel mikor bejön, bedugott füllel fekszem az ágyon, hogy nehogy köszörüje a torkát, és én meghalljam. Sokszor összeveszünk apró hülyeségeken, ilyenkor annyira dühbe gurulok, hogy mindent összetörök, ami utamba kerül, ételt kiborítok, örjöngök torkom szakadtából, karmolom magam, ütöm a fejem ököllel. Sokszor annyira szétütöm magam, hogy napokig fáj ahol ütöttem magam.
Más embereknél is idegesítenek ezek a dolgok. A köhögés (csak bizonyos stilusban), a felemelt kisujj, és főleg az érintésük, de nem annyira súlyos mértékben, mint anyámnál, hogy magamat ütöm. Ilyenkor megelékszem annyival, hogy behunyom a szemem, összeszorítom a fogaim, és elképzelem, hogy jól pofánvágom az illetőt, esetleg egy hatalmas késsel agyon szúrom, de fizikailag nem bántom magam miattuk.
A szívem mélyén nem utálom anyámat. Soha nem tudnám bántani, nem akarok neki rosszat. Csak fizikailag vagyok képtelen elviselni a jelenlétét.
Mit tudnék tenni? Említettem több pszichológusnak, hogy nem bírom, ha anyám hozzám ér, de egyik sem foglalkozott vele komolyabban. Nem bírok igy elni, hogy attól félek mikor fog köhögni, hogy mikor látom meg a kisujját...stb.
20/L
Hasonloan vagyok anyukammal, sok dologert vagyok halas neki de nem birom elviselni ahogy eszik. Undorito. Az a legrosszabb benne hogy nem elvezi az eletet es a legnagyobb felelmem az, hogy olyan leszek mint o.
A testverem nem Ennyire intenziven, de hasonlĂłan erez, en ra tamaszkodom a kritikus helyzetekben. Neked nincs esetleg valaki ilyen, akivel msgoszthatnad es igy enyhithetned az erzest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!