Egyenisegem megváltozik attól füllgően kivel beszélek?
Amikor talalkozok valakivel, fuggoen attol, hogy ez egyenisege erosebb vagy gyengebb, a viselkedesem megvaltozik. ha ugy erzem, hogy erosebb egyenisege van az illetonek mint az enyem, ez foleg lanyoknal fordul elo, akkor egyszeruen visszafogott, gatlasos leszek, es a beszelgeteseknel aligha 1-2 szoval betudok szallni. ha az illetonek ugymond gyengebb az egyenisege mint az enyem akkor pedig teljesen az ellenkezoje van, olyankor en vagyok az alpha male:D. hogyan tudnek valtoztatni magamon? pszihologus nelkuli megoldas?:)
koszi
21/F
Én értem, hogy mit írsz. Én is hasonló vagyok. Ha éppen káromkodóssal töltöm a napjaim, rám is rám ragad a bmegolás beszéd közben... Ha plázacirmis csajjal töltöm a napjaimat, akkor még a ruhám is más, én is illedelmes vagyok. Engem a környezetem alakít... Télig sportosabb vagyok, bringával járok, majd bejön a hideg, cicanaci, hosszú-hosszú csizma, csini ruci, stb. stb. Megváltozok.
Azt nem tudom, hogy baj-e, de ezek szerint igencsak kaméleon vagyok... Úgy gondolom, a személyiségem nem változik, csak a természetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!