Antidepresszánst irt fel a pszichiáter, de rettegek szedni! Félek, hogy megváltozik a személyiségem, elbutit, és soha nem leszek az aki most vagyok! Mit tegyek?
Most per pillanat beteg vagy. Erre kaptál gyógyszert. Nem hiszem, hogy a mostani állapotodat tartod tökéletesnek. Amúgy ezt a félelmedet miért nem beszéled meg az orvosoddal?
Vedd csak be a gyógyszert. Arra találták ki, hogy segítsen.
Milyen gyógyszert írtak fel? Én szedtem régebben két félét depresszióra és szorongásra, az elsőtől izomrángásaim voltak ezért abbahagytam, annak már nem emlékszem a nevére. Másodjára Cipralexet szedtem, annak nem volt semmilyen mellékhatása. Amikor már úgy éreztem nincs rá szükségem egyszerűen elkezdtem csökkenteni az adagot és minden gond nélkül abba tudtam hagyni a szedését. Egyáltalán nem változtam meg tőle, nem kerültem semmilyen más tudatállapotba, ezek a modern gyógyszerek már nem okoznak ilyesmit. Igazából szinte semmilyen hatását nem éreztem, még annyira sem, mint a nyugtatóknak. Minden esetre (évek alatt) jobban lettem, azt nem tudnám megmondani, hogy a gyógyszer miatt-e vagy csak a saját erőfeszítésemből. Na de a lényeg, hogy mindenképp próbáld ki, semmi baj nem lesz, ha nem válik be írnak másfélét.
Egyébként együtt érzek, tudom milyen borzalmas tud lenni, amikor az utcára sem mersz kimenni. Nekem kétszer volt ilyen időszakom, kb. 1 hónapig tartottak. Azóta csak kezdődött volna, de szeremcsére sikerült az elején elfolytani.
Jobbulást kívánok és ha még lenne kérdésed, írj nyugodtan privátban!
"SOHA ne szedjél antidepresszánst!"
Mindig kell írnia egy ökörnek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!