Antidepresszánst csak a pszichiáter írhat fel?
(vagy egyáltalán csak vényre adják ki?)
Mert ha pszichiáter írhatja csak fel, akkor oda is el kéne menni, ahhoz meg háziorvostól beutaló kell, ahhoz meg át kéne vinni a gyerekorvostól valamelyik felnőttorvoshoz, mert már 19 vagyok (de még nem voltam két éve igazán beteg *lekopog*), és ez a tortúra csak még jobban kikészítene:S
Csak pszichiáter írhat fel. Ha úgy látja,hogy szükséges.
Igen beutaló kell.
Ne akarjál antidepresszánst szedni. Nekem felírták,de nem szedtem. Idegösszeomlásom volt és egyből azt adták. Pár hét múlva a kontrollon másik orvos már nem is adta volna. Megbeszéltük,hogy nem szeretnék hozzászokni, gyógyszerellenes vagyok. Bipoláris depresszióm lett és terápiára járok. Emellett keresem az alternatív megoldásokat a problémáim kezelésére.
Menj orvoshoz minél előbb,ne magadtól akarjál gyógyszereket kísérletezni. Az ilyen gyógyszerek eléggé elkábítanak és orvosi felügyelet mellett szedhetőek.
ma 21:07
az, hogy kijelentő módban írsz ilyeneket a jövőmről, nagy köcsögség... gyökér
ha a KÉRDÉS feltűnt, akkor az is feltűnhetett volna, hogy pont hogy a kezelést, megoldást keresem... pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!