Antidepresszánst irt fel a pszichiáter, de rettegek szedni! Félek, hogy megváltozik a személyiségem, elbutit, és soha nem leszek az aki most vagyok! Mit tegyek?
Ja ezt kifelejtettem, hogy általában ezek a gyógyszerek az első néhány napon felerősíthetik a tüneteket, mielőtt elkezdik kifejteni a jótékony hatásukat. A Cipralex is ilyen volt, de miután megszokta a szervezetem nem volt vele gond.
3-mas voltam
Nos, úgy néz ki,hogy most a cipralex a sláger. Én anno úgy kezdtem, hogy felhívtam egy pszichológust, akihez pénzért jártam. Ő az első alkalom után azt mondta, hogy menjek el egy pszichiáterhez is és ajánlotta a kollégáját aki mellette rendelt.
Minden szép és jó volt. Szedtem egy Aurorix nevű szert és mellette jártam a pszichoterápiára. Ez tartott hat hónapig, csak aztán pénzügyi gondjaim lettek, így maradt a gyógyszer. Úgy már nem működöt annyira a dolog így elkezdtünk kísérletezni.
Először lecseréltük a szert Yarocenre, amitől nagyon meghíztam, aztán lett belőle a Cipralex. Nos ez utóbbitól teljesen megszűntek az érzelmeim, nem állt fel a cerka, remegtek a végtagjaim, ideges voltam és nagyon feszült, néha bőgnöm kellett és mint egy idegbeteg, úgy veszekedtem másokkal. A szedést követően fél évbe tellett, mire elmúltak a hatások. A gyógyszer közben pedig volt két sikertelen kísérletem is.
Ami biztos,hogy mindenkire más gyógyszer hat. A másik ami nagyon fontos, az az, hogy szükséges a pszichoterápia. Anélkül nem, vagy csak ideiglenesen lehet meggyógyulni.
Csak a gyógyszer egymaga még soha nem gyógyított meg senkit. Aki ezt állítja, az hazudik.
Pánikbeteg voltam 4 évig. Ùgy indultam neki, hogy nem akarok semmiféle gyógyszert. Aztán rájöttem, hogy ha jobban akarok lenni akkor muszáj, márpedig jobban akarok lenni. Emellett pszichoterápiára járok mint kiegészítö kezelés, fél éve lesz most.
A gyógyszer mellékhatásai az elsö pár napban amíg megszokta a szervezetem, felerösödtek, durván. Aztán visszaállt minden a normális kerékvágásba. Az antidepi általában megöli a szexuális kedvet, hát nálam az megmaradt szerencsére.
Viszont alkoholt ne igyál az elsö pár hétben, mert én a kettö kombinációjától teljesen elvesztettem az eszem, és úgy viselkedtem és éreztem magam, mint aki be van drogozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!