Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen fóbiám lehet?

Milyen fóbiám lehet?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdődött, amikor emberek között vagyok, pl. buszon akkor rám jön a vizelési inger, de nagyon, és félek hogy bepisilek és majd szégyenkezhetek mindenki előtt, volt már többször is hogy azt hittem bepisiltem, de szerencsére nem.Ma is amikor elindultam az iskolából a buszra még semmit nem éreztem, ahogy felszálltam egyből:S

22/F

2010. márc. 18. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
ez nem fóbia, ezek kényszeres gondolatok. keress fel egy pszichiátert.
2010. márc. 18. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
ez iszta pszihologia, amit osszekotsz a busszal, hogy ott nincs wc es nem tudsz pisilni, ez csak rajtad mulik hogy lekuzd.sajnos ez inkabb a fejedben keresendo ok. ha ugyi vagy akkor hamar sikerulhet.
2010. márc. 18. 19:57
 3/6 anonim válasza:
Ez lehet akér klausztrofóbia. Annak a tünete lehet. Főleg buszokon. Egyik ismerősöm is klausztrofóbiás, és akárhyányszor buszon van, mindig ez a vizelési ingere jön rá. Nagy tömeg van a buszon? Vagy ahol ez elő szokott jönni, ott kevés mozgástered van?
2010. márc. 18. 20:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Elég nagy tömeg van igen, meg akkor jön ez rám hogyha sok ember között vagyok hogy lehet hogy bepisilek és mindenki rajtam fog nevetni:S
2010. márc. 18. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
szociális fóbia?
2010. márc. 18. 20:45
 6/6 anonim válasza:

Szociális fóbiát azt egyszerűen pánikrohamnak nevezik. De azt inkább izgulás és szorongás váltja ki...

Szerintem fordulj orvoshoz mindenképpen. Haverom akiről meséltem, kapott gyógyszert. Ha út elött bevesz egyett, akkor semmi baja nincs. ;)

Szerintem ez egy könnyen kezelhető dolog. :)

2010. márc. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!