Generalizált szorongás. Tapasztalaitok?
Évek óta generalizált szorongásom van. Voltak időszakok (kb egy éves) mikor teljesen elmúlt, de aztán mindig újra visszajön... Van olyan, akinek maradéktalanul elmúlt? :(
Sok fizikai tünetem van... Sokszor tikkel a szemem, meg a lábamban bizsergést érzek, illetve sokszor úgy érzem, hogy bekattanok, vagy epilepsziás rohamot kapok (persze soha egyik sem történt velem )
Kérlek titeket,osszátok meg a tapasztalataitokat! :) (Remélem nem így kell leélni a kis életemet ) 22/L
Köszönöm kérdésed! Igen, hatalmas gondolkodásbeli változtatásra volt szükségem, amit rengeteg befektetett energiával sikerült elérni, és végülis megérte, mert már kb. 3 éve boldogan élek. Voltak nehezebb időszakok, és rengeteg változás, de én nem vagyok egy különleges ember, szóval az én példám legyen másoknak is fény az alagút végén, hogy ebből az állapotból "ki lehet gyógyulni" gyógyszer nélkül is...
Mindenkinek javulást, és kitartást kívánok! ♡
Na ennek nagyon örülök :)
Igen hát gyakorlatilag én is azt vettem észre, hogy azt a kulcsmondatot kell magamévá tenni, hogy "sz*rok mindenre" ...se más emberek, se egy munkahely, nem ér annyit, hogy idegeskedjek miattuk. Nem tudom, hogy neked hogy sikerült, de sejtésem szerint ugyanennek az elsajátítása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!