Ocd roham? Volt már valakivel ilyen?
Figyelt kérdés
Minimum 100 kellett ugyanazt a cselekedetet végre hajtanom, egy zenét kellett visszahúznom, és addig, ameddig nem éreztem jónak, de már az ideg is kattogott a lábamban (aztán akkor kellett visszahúznom a zenét, amikor az ideg pillanatnyilag nem kattogott), az arcom is bizseregni kezdett, megijedtem gyorsan toltore tettem a telefont, de alig voltam képes bedugni, már megijedtem, hogy leépített ez a rituálé, és kikészítette az idegrendszeremet. Igazából a nap 11 órájában ez megy, mindig valamit tobbszor, ameddig nem érzem jónak. Hogyan hagyjam abba? Lehet ezt fuggosegnek is tekinteni? Ha megiszok egy relax teát, lezuhanyzok jobb lesz?2015. okt. 27. 22:37
1/3 anonim válasza:
Kérj segítséget pszichológustól.
Ha a napod fele ilyen hülyeségekre megy el, akkor egy nyugtató tea nem fog csodát tenni.
2/3 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, hogy a tea nem igazán segít.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor mi segít? Van szövodmenye? Eléggé nyugtalan vagyok, ilyen még nem volt, most már nyugodt állapotban is kényszert érzek bármire, pedig nem akarok.
2015. okt. 27. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!