Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éjjel fülzúgásos roham,...

Éjjel fülzúgásos roham, szétrobban a fejem úgy éreztem. Mi volt ez?!

Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok. Voltam már MRI, EEG minden féle vizsgálatokon de kismértékű agykamra tágulaton kívül semmit se találtak. Viszont az agytágulatra 3x operáltak meg, mire teljesen megszűnt a a nyomás a fejemben. Ennek már 5 éve és 3 hónapja voltam MR-en ahol kismértékű kamratágulat ábrázolódott normál nyomással. Sávszerű gliosis látható ami a drain helye lehet... Idegsebész nézte és nem talált rajta eltérést amiért újra műteni kéne, epilepsziát se találta pedig minden féle EEG volt már nekem. Közben éjjel baromira bezúgott a fejem mintha egy visiított volna annyira éles volt és vagy fél percig csinálta, közben majdnem szétdurrant a fejem két oldalt azt éreztem. Mi lehet ez? Időnként ásítási kényszereim vannak azóta mintha nem le ne oxigén az agyamban.

2013. febr. 13. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Tipp: nehézfém.
2013. febr. 14. 14:39
 2/2 Dr.Sors válasza:
Most ezt abszolút komolyan gondoltad és bátran,hogy ide tetted fel ezt a kérdést?További folyamatos vizsgálatokat javaslok..Ezeket a problémákat inkább szakemberekkel közöld..
2013. febr. 18. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!