Pánik roham vagy mi ez?
Párommal szakítottunk, azóta jönnek rám roham félék hogyha eszembe jut.
Elkezdem kapkodni a levegőt, mint amikor sír az ember nagyon, de nem sírok csak a levegőt kapkodom és fuldoklok. Elkezdek remegni az egész testemen. (Utána olyan érzés mintha az egész hasam izomlázba lenne)Ver a szívem nagyon, és lever a víz is. Hiába beszélnek hozzám, csak az van a fejembe hogy mi történik? Fekszek és kapkodom a fejem jobbra balra hogy mi ez? és csak kapkodom a levegőt. Amilyen gyorsan rám jön, úgy el is múlik ilyen 5 percig tart körül belül, legalábbis úgy érzem. Többször egymás után. Valamikor napokig semmi, máskor 1 órába 3x is rám jön. Ez előtt nem volt még ilyen. Pánikroham vagy szorongás vagy mi lehet ez?
Bocs az első vagyok. Csak annyi hogy javítanék:
Azt írtam, "Ha lassan, kevesebb levegőt veszel, nem fogsz megfulladni,". ezt úgy értem hogy természetesen akkor sem, hogyha tovább kapkodod. Tehát ne ijedj meg, sehogy sem tudsz megfulladni. :D
gondoltam:D
köszönöm még 1x:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!