Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy napi 10-12...

Mit tegyek hogy napi 10-12 órát tudjak aludni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 10:20
1 2
 11/16 id. Géber Péter ***** válasza:
Qrwára lusta ciha LEHETSZ...
2015. okt. 12. 11:03
 12/16 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Ha kipróbáltad az álltalam javasolt módszert, írd már majd meg a próba eredményét ha lesz kedved...Kiváncsi lennék arra, hogy mik lesznek a tapasztalataid...Addig se civakodtok itt addig...(Az 5. hsz. íróját mintha ismerni vélném több másik portálrol is...A legjobb netbarátnőm volt az illető egy időben, úgyhogy most akkor halkan megkérdezném hogy:Te vagy a hsz írója, vagy csak a véletlen játéka az hogy felismerni véllek? Ha gondolod, írhatod a választ priviben is, hogy ne terheljük offolással a kérdést...)
2015. okt. 12. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha az ember többé-kevésbé egészséges, annyit alszik, amennyit a szervezete igényel. Vagyis, ha nem szükséges, nem tudsz 10-12 órát aludni, legfeljebb altató segítségével! Ezt Neked kell eldöntened!
2015. okt. 14. 14:38
 14/16 Titusztitusz ***** válasza:
Az utolsó hsz szerintem nem jól tudja a dolgot...Ugyanis az alvást, és az alvási időt pontosan úgy meg lehet szokni, mint bármi mást is...Az emberi szervezet már csak olyan, hogy idővel alkalmazkodik MINDIG,MINDEN HELYZETHEZ,amennyiben arra ideje és módja van...Éppen ezért írtam a kérdezőnek azt, hogy MINDIG AZONOS IDŐBEN feküdjön le aludni, és a számára ideális időben kelljen fel az ágybol...Egy-két hét ilyen gyakorlás után szerintem MEG FOGJA SZOKNI A SZERVEZETE AZT, hogy a meghatározott időben elalszik, és a meghatározott időben felébred...Ezt az elvet jól ismerem a saját példámbol is, ugyanis én magam is módfelett szeretek aludni jó sokáig, ha tehetem...
2015. okt. 15. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:
akkor te is aludj napi 1 órát idövel ugyis meg szokod
2015. okt. 15. 15:47
 16/16 Titusztitusz ***** válasza:
Így van...Meg lehet szokni napi egy óra alvást is, ha valakinek erre van igénye...Sőt, meg lehet szokni olyan állapotot is, amikoris szinte semmit sem alszik az ember...Mint egykori hivatásos katona, ismerem jól ezt az állapotot is, de nekem túlzottan nem volt kedvemre való ez a dolog, beismerem töredelmesen...Viszont ismerek egy kamionsofőrt, aki szabályosan büszke arra, hogy ha már hetente alszik összesen(!!) két-három órát, akkor már egész laza hete volt...Tele "lustálkodással"...Az illető kedvenc mondása:"Az alvás az csak egy rossz szokás"...Hát...Lehet éppen így is nézni a dolgokat, de én sajnos nem így nézem, hanem pont fordítva:"Egy jó hosszú alvás az bizony igen kellemes és megnyugtató dolog"...És jót tesz a mentális állapotnak, meg úgy álltalában is hasznára válik az embernek...(Az én napi alvásadagom, ha nem jön közbe semmi rendkívüli dolog, úgy kb. 10 óra naponta...Ha ennél kevesebbet alszok huzamosabb ideig, úgy az már erősen meg szokott látszani mind a külsőmön, mint a mentális állapotomon...Hát...Van ilyen boniem...)
2015. okt. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!