Ez depresszió vagy nem?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt voltam depressziós, kezelték is, gyógyszerrel, terápiával. Akkor nem sikerült kideriteni az okot, semmi változás nem történt az életemben, ami kivalthatta volna. Most ugyanazok a tüneteim vannak - egyedül annyi a különbség, hogy étvágytalanság és fogyás helyett most nonstop evés és hízás van. Viszont most van "okom" rá (párkapcsolati problémák) : így is depresszionak számít, vagy csak szimpla szomorúság? Van értelme orvoshoz menni?2015. szept. 2. 18:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz. Max azt mondja hogy nem vagy depressziós
2/2 DEXTER22 válasza:
Problémák mindig is voltak és mindig is lesznek....neked törekedned kell arra hogy megtaláld az életben a stabilitást (sport,művészet,stb) amik akkor is ott lesznek amikor a feje tetejére áll a világod ezek megnyugtatnak majd és feltöltenek téged....megtudod gyógyítani saját magadat is én hiszek benned a problémákat meg oldjátok meg ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!