Mi lehet a baj? Fáradság csak vagy komoly elmebaj?
"Mi lehet a baj? Fáradság csak vagy komoly elmebaj?"
Fáradság. Fizikailag is, de főleg pszichésen.
"Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, lehet ennek az egésznek az oka az, hogy valóban elviselhetetlen környezetben élek, és ennyire kihat rám, vagy csak én velem van a baj?!"
A fő oknak az első tűnik. Ha ez már évek óta megy, akkor azt egy erős idegzetű ember is nehezen tolerálná.
Hány éves vagy?
Ha 18 felett, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy elköltözöl. Egy ilyen anyával meglazítani a kapcsolatot nagyon nehéz, de ez az első lépés. Amíg ezt nem teszed meg, nem leszel jobban.
Azt nem fogod elérni. Segíteni csak azon lehet, aki maga is akarja azt. Anyád nem akarja, hogy segítsenek rajta. Innentől kezdve minden próbálkozásod kudarcra van ítélve.
Az egyetlen járható út, ha te vonod ki magad a helyzetből.
Csak azon lehet segíteni, aki engedi!
Szerintem, amint lehet, menekülj ... de komolyan. Költözz el. Már így is tönkre tett. Lehet a különköltözés neki is jót tenni. Nem tudom suli vagy e vagy más melózol, ha előző koli, ha utóbbi keress valakit akivel összeköltözhetsz.
Nekem nem volt ennyire gáz az életem, én lelki szemetesláda voltam, aminek köszönhetően lettem szorongós. Egy ideje már nem nagyon élek otthon a koli miatt, érezhetően jobban vagyok :) Persze nyilván nem lehet kitörölni az elmúlt éveket. De tényleg, szerintem más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!