Mi ez? Komolyabb mint az OCD?
Figyelt kérdés
Nem tudom kémyszeres vagyok-e vagy valami egyéb a bajom? Tervezem az orvost, csak most ide írok, mert tanácstalan vagyok. Már egy ideje fennáll, kb 2hónapja, hogy megkell tennem dolgokat, pl átgondolnom, hogy nem vagyok mesevilágban, valóságban élek, holott tudom, hogy ez butaság, de mégis kényszert érzek, mert ha. Nem csinálom meg, attól aggódom, hogy mégis a tudatom átvállt valami ilyen látásmódra. Igazából nem aludtam már sok éjszakája, stresszes idoszakon is megyek keresztul a suli miatt, de nagyon zavar. Annyira abszurd dolgok, aztán levegot sem vehetek, mert ez egy "rituálé", vagy nem mozoghatok, mikozben gondolkodom, és kezdhetem elorol az egészet.2015. aug. 28. 22:43
1/4 A kérdező kommentje:
Az utóbbit nem fejtettem ki rendesen. Tehát félek, ha nem teszem azt, amire kényszer érzek, pl ne mozogjak, tartsam vissza a levegot, akkor valami nagyon rossz fog történni velem.
2015. aug. 28. 22:46
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de ez eléggé ocd-gyanús.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem :(
2015. dec. 4. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!