Teljesen bele vagyok betegedve a tudatba, hogy jövőhéttől vissza kell mennem a koliba és a suliba?
Figyelt kérdés
Már jó pár napja nagyon rosszul vagyok.Sokat sírok,ki se akarok itthonról mozdulni,mindenért ideges vagyok,szívem szerint törnék,zúznék.Nagyon utálom a sulit is meg a kolit is ahova járok.Nem igazán vannak barátaim,az osztálytársaim szemetek,a koliba úgy ahogy jól kijövök mindenkivel,ott meg a nevelők nyomorékok meg eleve nem szeretem.Ez lesz a 3.évem és még mindig nem szoktam meg.Honvágyam van,hiányoznak a szüleim,folyton azon kattogok nem e történt itthon valami rossz,nem tudok sehova se menni,alig van kimenőnk,tök béna programokra köteleznek,a kajáért 25 ezret fizetek és ehetetlen,de nem mondhatom még csak vissza se.Szóval nagyon elegem van és nem akarok vissza menni.Szerintetek mitcsináljak?Szüleimmel beszéltem,de azt mondják bírjam ki mostmár,meg hogy én választottam,hogy mennyire megyek,akkor viseljem el.17/L2015. aug. 24. 22:29
1/7 anonim válasza:
Velem is ugyan igy volt. Mond a szuleidnek,hogy mindenkepp vegyenek ki onnan,mert ezt hosszabb tavon nem vezet jora. At fog menni fizikai problemakba. Meg ezek mellett lelkileg is jobban tonkre mesz,amit nem akarhatnak.
En tapasztaltam,mai napig orvoshoz jarok a depresziommal!
2/7 anonim válasza:
Ha ennyire nem szereted a sulit, akkor nem gondoltál még rá, hogy másikat keress, ami közelebb is lenne? Nem megoldható a bejárás, nagyon messze van?
3/7 anonim válasza:
Középiskolában mindenkinek az osztálytársa szemét vagy ő mega az. A telefon ott van, felhívod szüleidet időnként, h hogy vagytok vagy hazamész hétvégenként nem lehetetlen. Állj hozzá pozitívan, annyira nem lehetetlen kibírni. Nekem is problémás volt a középsuli 220 órát hiányoztam "mert beteg voltam".
4/7 A kérdező kommentje:
Uhh.Első hozzászóló nagyon sajnálom,remélem jobban leszel.Második hozzászóló szakközépbe járok és vannak gyakorlati és szakmai tárgyaim csak olyan iskolába tudnék átmenni,ahol ezeket tanítják olyan meg nincs a közelbe.Meg ez lesz a 3.évem és anyuék szerint csak bebeszélem magamnak és hallani se akarnak róla,hogy máshova menjek.Bejárni meg nem tudok.
2015. aug. 24. 22:54
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 24. 22:55
6/7 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, csak gondolj arra, hogy jövő héten mindenki iskolába fog menni, akár tetszik, akár nem. :/ nekem sem szívügyem, de hé, fel a fejjel, ez még nem a világ vége :) ebből csak jó származhat hidd el, akármennyire is sz@rnak tünik elsőre :) ilyenkor sajna az érettségire kell koncentrálni, na meg a továbbtanulásra, ha úgy gondolod... ha meg a nyár kell, lesz még abból bőven, ne aggódj :) Az aki meg ilyen idős korában abban leli örömét, hogy másikat folyamatosan bántja, az egy címeres vadbarom lehet, még figyelmet sem érdemel, csak ennyit tudok mondani. Szánalmasak az ilyen emberek. Amúgy én is 17 vagyok, és velem is volt ilyen általánosban, de oda sem figyeltem rájuk... Tanulj tovább szorgalmasan, hogy majd ők hadd irigykedhessenek :)
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Beszéld meg a szüleiddel a dolgokat, de minél előbb! Nem fog jóra vezetni hosszú távon! Hidd el! Saját tapasztalat(ha akarod privát üzenetbe részletesebben elmondom saját tapasztalatom, mert ezt nem szeretném ,ha mindenki olvasná). 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!