23 évesen teljesen bele vagyok betegedve abba, hogy megy velem az idő. Hogy változtassam meg a hülye gondolkodásomat?
Ne aggódj, nincs hülye gondolkozásod, de ne ezen stresszelj folyamatosan. :) Én 21 vagyok, és ez nekem is eszembe jut, bár nem annak kapcsán, hogy ráncos leszek, hanem hogy nem valósítok meg abból semmit, amit szeretnék.
Az öregedés teljesen természetes dolog. A párod felett is ugyanúgy jár az idő.. És őszintén? Szerintem valahol ez gyönyörű, hogy két ember végigkíséri egymást az úton, segítve a másikat, és közben látja, ahogy a másik megváltozik testileg, lelkileg, érettebb, bölcsebb, nyugodtabb lesz, és közben mégis ott rejlik benne mondjuk a fiatalságára emlékeztető pajkos mosoly vagy élettel teli tekintet.
De addig is, élj meg annak szellemében minden napot, hogy nem hagyod ezeket az éveket veszni. Amúgy meg, rengeteg időd van még, 10 év múlva se leszel öreg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!