Hogyan változtassam meg az énképem úgyhogy célom legyen a tanulás, elhiggyem, hogy sikerül is valami?
Emberi kapcsolataim sem igazán sikeresek, nincsenek barátaim, csak neten beszélgetek és néha találkozunk 1-2 emberrel.
Mindig a párkapcsolat nemlétével voltam elfoglalva és emiatt elhanyagoltam a tanulást.
Alapvetően minden érdekel, legértékesebb dolog a tudás, de ha arról van szó, hogy sikeresnek kéne lenni benne akkor már félek.
Megszoktam, hogy semmi sem sikerül, vagy elhanyagolom, későn kezdek bele. Elegem van ebből. Főleg most nyakamon van rengeteg vizsga. Egyszerűen félek a sikertől. Elkönyveltem magam egyszerűen..., nem tudom mit kezdenék a sikerrel ha végzek a sulival. Félek megdolgozni valamiért, attól is félek, hogy nem sikerül. Pedig állítólag makacs vagyok és elérem amit akarok. Öncélúan érdeklődő vagyok, de vizsgára nem tudok készülni, pedig fontos lenne.
Tudom, hogy hülyeség az egész amit itt összehordok, valami gát van bennem úgy érzem. Képtelenség, hogy nekem valami sikerülhet úgyhogy mindent megteszek érte. Forgalmi vizsgán sem tudok átmenni egy éve...
Túl sok mindent kellene csinálnom és frusztrál, de persze abból sem lesz eredmény ha csak izgulok és amiatt sem tudok cselekedni. Aludni sem bírok normálisan vagy ha alszom is valami hülyeséget (horrort) álmodom.
Csak rontja a helyzetet, hogy ilyen hülye szürke idő van régóta és alig süt a nap.
Sajnos túl válogatós vagyok, kevés ember vonz igazán és szerelem nélkül nem látom értelmét összejönni valakivel. Ahhoz nem ártana emberek közé járni. :D Nem igazán tudom "eladni" magam társaságban.
Tanulásra szerintem előbb megtalálom a motivációt, mint társat. 2 éve nekem sincs senkim aki komolyabban érdekelne vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!