Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Nem akarom, hogy...

Mit tegyek? Nem akarom, hogy vagdosás legyen a vége.

Figyelt kérdés

Kb. 4 hónapja karcolgatom magam, és egyre erősebben. E mögött családi problémák is állnak, de leginkább az, hogy nyáron meghalt a legjobb barátom. Először nem nagyon fogtam fel, sokkolva voltam, de amikor jött a suli, folyamatosan ez járt a fejemben, hiába probáltam elterelni a figyelmem másra. Nem volt senki, akinek elmondhattam volna a problémáimat, mivel anyukámmal nem olyan jó a kapcsolatom, apukámat pedig 8 hónapja nem láttam. Az átlagom suliban 4,2, szóval a tanulással nincs gond. Nem szeretnék kárt tenni magamban, mert tudom hogy itt a családom, de mióta meghalt a legjobb barátom, nehezen kezelem a dolgokat. Persze, én mondom ezt 15 éves fejjel...

Mit tegyek?

2014. febr. 17. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Írok privit!
2014. febr. 17. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. febr. 17. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Most hagyd abba, ameddig nem késö!!!!!!!! Ezt a legkomolyabban mondom!

Rossz vége lesz, én is így kezdtem...

Menj el biciklizni, vagy ilyesmi, írj, rajzolj, ha érzded hogy meg kéne magad karcolni...

2014. febr. 18. 08:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rajzolok és focizok, csak már edzésre sem volt hangulatom elmenni. Ha nem úgy sikerül a rajz, hogy akartam, még nagyobb feszültséget kelt bennem, úgyhogy utóbbi időben már nem is nagyon próbálkoztam.
2014. febr. 18. 13:58
 5/7 A kérdező kommentje:
*ahogy
2014. febr. 18. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
tényleg ne tedd...nálam is ez volt a helyzet pár hónapja szóval nem volt rég..ha gondolod írj privit:)
2014. febr. 18. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálam tíz éve ez a helyzet, pedig segítséget is kapok.

A "ne tedd" kb. annyit ér, mintha egy függőnek mondanád, megoldva ezzel a függőségét.

2014. febr. 20. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!