Mit tegyek? Nem akarom, hogy vagdosás legyen a vége.
Kb. 4 hónapja karcolgatom magam, és egyre erősebben. E mögött családi problémák is állnak, de leginkább az, hogy nyáron meghalt a legjobb barátom. Először nem nagyon fogtam fel, sokkolva voltam, de amikor jött a suli, folyamatosan ez járt a fejemben, hiába probáltam elterelni a figyelmem másra. Nem volt senki, akinek elmondhattam volna a problémáimat, mivel anyukámmal nem olyan jó a kapcsolatom, apukámat pedig 8 hónapja nem láttam. Az átlagom suliban 4,2, szóval a tanulással nincs gond. Nem szeretnék kárt tenni magamban, mert tudom hogy itt a családom, de mióta meghalt a legjobb barátom, nehezen kezelem a dolgokat. Persze, én mondom ezt 15 éves fejjel...
Mit tegyek?
Most hagyd abba, ameddig nem késö!!!!!!!! Ezt a legkomolyabban mondom!
Rossz vége lesz, én is így kezdtem...
Menj el biciklizni, vagy ilyesmi, írj, rajzolj, ha érzded hogy meg kéne magad karcolni...
Nálam tíz éve ez a helyzet, pedig segítséget is kapok.
A "ne tedd" kb. annyit ér, mintha egy függőnek mondanád, megoldva ezzel a függőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!