A karomat napi szinten vágom véresre késsel. Hogy hagyhatnám abba?
Figyelt kérdés
10éves vagyok. Nincsenek barátaim, mindig egyedül vagyok. Emos vagyok. Gitároztam egy darabig. Az apám börtönben van, anyám rákos és alig 1 éve van hátra. Magányos vagyok mindig. Már azon gondolkodom hogy talán jobb lenne elvágni a nyakamat vagy az ereimet. Napi szintem vagdosom magam véresre. Nem először kérdezek ilyet. Az iskola orvost el küldtem a rákba. Segítségre szorulok.2014. jan. 20. 13:09
1/10 anonim válasza:
Egy depressziós 10 éves nem így fogalmaz. Találj ki jobb kamu dumát.
2/10 anonim válasza:
A nyóckerben élsz??? Szia Gazsi!
4/10 anonim válasza:
Nekem is érdekes,hogy még csak 10 éves vagy és így írsz... keress fel egy pszichologust! Viszont nem értem,hogy ha segítséget akarsz akkor mért küldted el az iskolaorvost a "rákba"? Akkor most akarsz segítséget vagy sem??
5/10 anonim válasza:
Vágd le, akkor nem lesz többé ilyen kényszered...én inkább jól nyakon vágnálak.....
6/10 A kérdező kommentje:
Az orvosok szart se érnek!!!! És akinek nem tetszik hogy 10évesen így írok az húzhat a rákba. De eddig 1-2 értelmes választ sikerült írnotok. És Igen kell a segítség mert idegileg össze roppanok. Heti 2x járok pszichológushoz.
2014. jan. 20. 17:29
8/10 anonim válasza:
Miért ne írhatna így egy 10éves, én is így írtam 10évesen.
Pszichológus, AZONNAL.
9/10 A kérdező kommentje:
jó. holnap elmeyek hozzá
2014. jan. 21. 21:04
10/10 anonim válasza:
Mi van veled, kérdező? Sikerült megoldást találnod? Üdv, K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!