30 éves férfi vagyok. Mitől lehet az hogy elég régóta levedzik a végbelem, erős viszketéssel társulva? Már olyan szinten, hogy van mikor véresre vakarom a végbélnyílásomat.
Figyelt kérdés
Van mikor már a boxerem is átázik, foltot hagyva a fotelen, ilyenkor zsebkendőt teszek az alsómba. Mitől lehet?2012. nov. 27. 04:47
1/12 anonim válasza:
Nem lehet hogy elkaptal valamilyen gombas fertozest? El kellene menni dokihoz meg akkoris ha kellemetlen a dolog.
2/12 anonim válasza:
Az első jól leírta. Miért nem mész orvoshoz?
3/12 anonim válasza:
A cukorbaj első tünete is lehet.
Méresd meg a cukrodat .
4/12 anonim válasza:
A végbél nyálkahártyájának gyulladása / proctitis/, sokszor a belső aranyeres csomók gyulladása miatt.
Mindenképp kezelést igényel, háziorvosnál vagy gastroenterológián / ide beutaló kell/ jelentkezz.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,akkor orvos lesz a vége....
2012. nov. 28. 05:05
6/12 anonim válasza:
Ha székrekedés miatt van aranyér akkor igyál sok folyadékot, zabpehelykását (köles és hajdina is jó), szilvalekvár vagy szilvalé de hozzáadott cukor nélkül. Savanyú káposztalé, és almaecet + víz
És kerüld a cukros finomított pékárukat stb =P
Tudom ez nem volt kérdés, csak azért írtam mert sokszor a gyógyszerek székrekedés ellen inkább még rontanak is a dolgon, jobb a természetes.
7/12 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint a cukrommal nincs baj,nincs székrekedésem,nem szedek gyógyszereket.Szerintem valami gomba lesz.Pedig soha nem ülök rá a vc-re sehol,csak otthon.Vagy körbe rakom papirral az ülőkét.Akkor gondolom urológushoz kell mennem. ???
2012. nov. 29. 03:43
8/12 anonim válasza:
Igen, vagy elmész a háziorvoshoz és ő továbbirányít oda ahova menned kell, meg ha kell beutaló urulógushoz akkor azt a háziorvostól kell kérni.
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor hétfő doki...Köszönöm Szépen az eddigi válaszokat!
2012. nov. 30. 05:28
10/12 anonim válasza:
Kiderült, hogy mi volt a baj? Nekem is ilyen problémám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!