Mit tegyek, hogy vége legyen?
Anorexiás lettem most bulimás vagyok.A kezem tele van vagdosás nyomokkal.Mikor friss nagyon mély.
Most hogy begyógyult hatalmas seb van utána.
Nem is ez a lényeg.
Hanem az hogy ,odabenn' nagyon fáj.
Elviselhetetlen a fájdalom.
Úgy érzem ,hogy minden nap közelebb vagyok ahoz ,hogy
megbolonduljak.
Hányszor voltál?
Egy terápia évekig is eltarthat.
Ha nem tetszett a pszichológus stílus, vagy úgy érezted, hogy nem csinálja jól, lehet váltani. Mert az az egyetlen esélyed. Magadtól nem fogsz kigyógyulni - gondolom ezt éppen tapasztalod is.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Próbáltam pszichológust is, de nem bírtam, mert tudom, hogy csak én tudok magamon segíteni. Azóta is próbálok jobban lenni, és nagyon nehéz. Ne várj csodákat, fogadd el, hogy nem lesz egyszerű vagy gyors, de ha tényleg akarod, lehet jobb.
Fogadd el saját magad és ne önmagad hibáztasd ha valami nem úgy történik ahogy szeretnéd.
Tudom, hogy a vagdosás segít abban, hogy ne őrülj meg, de muszáj abbahagynod akármennyire jó érzés, mert igazából nem segít neked. Néha én is csak így tudom kezelni a problémáimat, de ez nem egy jó módszer.
Azzal meg ne foglalkozz ki mit mond, gondol arról amiket csinálsz saját magaddal. Senkinek semmi köze, beleszólása nincs ebbe. :) Ítélkezni meg főleg nincs joguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!