Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire lusta?
Feszült vagy, az a bajod, vagy csak olyan fáradt hogy egyszerűen nem tudsz koncentrálni semmire.
Én érettségi előtt voltam így ezzel túl hajtottam magam, mert hát alapból nagy volt a hajtás, és egy magántanár akihez jártam matekozni ő javasolta hogy pár napot vegyek ki és pihenjem ki magam, felejtsem el a tanulni valókat akár sürgős akár nem dobjak minden félre, és csináljam amit szeretek ami levezeti a stresszt amiben örömöm lelhetem, és pihenjek sokat.
Nekem ez bevállt.
Szóval amint teheted dobj félre mindent. És pihenj, keress valami elfoglaltságot. Egy a lényeg hogy ne agyalj mindenen hanem keress egy olyan dolgot ami leköt és arra koncentrálj ha így kipihented magad akkor már jöhet a tanulás. Ha érdekel a zene akkor hallgass nyugtató zenéket halkan akár tanulás közben is. Én utáltam hatalmas csendben tanulni mindig igényeltem egy háttérzajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!