Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek lusta?

Hogyan ne legyek lusta?

Figyelt kérdés
Ma is az evést választottam pedig rohadtul el vagyok hízva..de annyira jól esett. Nincs erőm ehhez. Mivel motiváljam magam? Annyi problémám van nem akarok magamnak ezzel is szenvedést okozni :(
2013. nov. 7. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
onsajnalatod van neked, nem problemad. amig ez nem valtozik, te sem fogsz se fogyni, se nem-lusta lenni.
2013. nov. 7. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az segített, hogy egy nehéz célt tüztem ki magam elé, amit megfefelö edzettség nélkül képtelen lettem volna véghezvinni, így úgymond rá voltam kényszerítve, hogy sokat eddzek. Az én célom - nem túl jó fizikai állapot mellett - a félmaraton lefutása volt 6 hónapon belül. Mindenkinek elmondtam, mire készülök, így ha mégis ellustálkodtam volna, akkor mindenki lúzernek nézett volna. Így pedig elfogadták, hogy egyes (hízlaló) programokat lemondtam az edzésre hivatkozva. Win-win :) Neked is azt javaslom, hogy tüzz ki egy nehéz, de reális célt és mondd el mindenkinek :)
2013. nov. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!