Mitévő legyek? Elég lusta vagyok mostanság.
Az a bajom,hogy mostanság sokat vagyok itthon és az asszony meg dolgozik...Pl ma ígértem,hogy főzők meg ilyenek,de nem tettem meg,most meg furdal a lelkiismeret....(barátnőm)
29 éves srác vagyok,lustaság miatt nem csináltam szinte semmit....
Nem vagyok papucs.....
Ha MEGÍGÉRTED, akkor ne itt irogass, hanem kellj fel és állj neki főzni!!!!!!!!
Estére boldogabb leszel, és még a párod is!
Néha olyan jó lenne lustának lenni. Mert ez nekünk kényelmes. De szeretteink miatt ne lustuljunk már el.
Magunk miatt se, mert most ugye furdal a lelkiismeret, ami nem éppen kellemes. Mikor rám tör(ne) a lustaság, jó zene, és irány a konyha. Tv, számítógép bekapcsolás 0, mert ott ragadok. Hajnalban irány a kert, mert imádom a csendet, a madárcsicsergést, a napfelkeltét. Még az sem veszi el a kedvem, hogy a tegnap elültetett virágaimat kifeküdték a macskák. Na, azért nem örültem neki...
Keresd meg az alkotás élményét. Ez most fellengzős lett, bocsi. Gondolj bele, hogy örül a barátnőd, kajával várod.
Akit szeretünk, arról gondoskodunk, etetjük.
Nem kell papucsnak lenned a főzéshez, takarításhoz. Csak egy szerető társnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!